CONCURS SOCIAL MENSUAL

 

 

El concurs mensual pretén posar a prova la  tècnica fotogràfica dels socis en base als temes proposats durant l’any. Es tracta més aviat d'un repte personal que d'una competició pròpiament dita, que ens permet combinar tècnica i creativitat, contrastant les nostres obres amb les d’altres companys i així anar millorant com a fotògrafs.

 

La primera edició del concurs se celebrà el 1955 i és l’activitat en què més socis participen, així com bona ocasió per a l’intercanvi d’opinions i l’aprenentatge fotogràfic.

 

Els veredictes són públics i, juntament amb els comentaris posteriors, permeten debatre i contrastar opinions sobre els diferents aspectes a tenir en compte en una fotografia, procurant que tot plegat tingui un caire didàctic i profitós.

Nou !

REPRESA CONCURS SOCIAL MENSUAL 2020

 

Arran de la durada de la situació sanitària derivada de la Covid19, reprenem el  mensual però en format digital. Més avall trobareu el llistat i calendari de temes fins a final d'any.

Envieu-nos els vostres arxius en jpeg amb els formats habituals, a l'adreça:

concursos@cameraclubsabadell.cat

o clicant directament en el botó "Enviar fotografies" en aquesta mateixa pàgina.

 

El veredicte anirà a càrrec del jurat en les dates establertes. Podreu consultar-ne els resultats en aquesta mateixa pàgina.

 

Esperem la vostra participació!

ENVIAR FOTOGRAFIES

c./ Sant Joan, 20-22  -  08202 Sabadell (Barcelona)

654 870 843

Segueix-nos a Facebook